خستگی مزمن سرگیجه و سردرد همراه با یبوست و نفخ ایا با داشتن این علایم نیاز به یک متخصص است؟

من یه فرد پشت کنکوری هستم ولی هیچ استرسی در رابطه دروس خود ندترم که بگویم این علایم به دلیل اضطراب باشند من یبوست دارم و احساس میکنم که یه دلیل وسواسی بنده راست روده من التهاب گرفته و بزرگ شده است زیرا من به دلیل وسواسی مزمن داخل مقعد را نیز با اب گرم میشتم (حتی داغ ) و چند ماه است که این کار را با اب گرم ترک کرده ام و ا اب سرد انتحان میکنم زیرا اگر این کار را نکنم احساس میکنم که روده ام خالی نشده و هنوز هم مدفوع وجود دارد و البته از بزرگ شدن راست روده ام به این شکل با خبر شدم که مقدار مدفوع بسیار زیاد شده و قطرش بزرگ میباشد و جدیدا حالت تهوع بی حالی و سرگیجه دارم و با خواب نیز برطرف نمی شود و تعریق بیش از حد خواهشا پاسخ دهید زیرا از این حالت خیلی رنج میبرم

1 پـاسـخ

بازدید : 460 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران