سقط مکرر؟

سلام خانم20ساله ای هستم ک مشکل سقط مکرر (5بار)ب دلیل سندرم آنتی فسفولیپد دارم و در زمان بارداری درمان با آمپول آنوکسا پارین قرص آ اس آ و هیدروکسی کلراید و شیاف پروژسترون داشتم اما بازهم جنینم در هفته ی ششم سقط شد
وخودم آزمایش کاریوتایپ و پاپ اسمیر و سونوگرافی تخمدان و رحم و تخمک انجام دادم و گفتن ک مشکلی ندارم.
در ضمن خیلی لاغر هستم و سابقه کمبود ویتامین دی هم دارم و پریودهای خیلی درد ناک و با درد در ناحیه ی شکم و کمر و لگن دارم.
آیا درمانی برای من وجود داره؟خیلی ب پزشک مراجعه کردم اما جواب نگرفتم.
آیا درمانی برای من وجود داره ک بازهم ب دکتر مراجعه کنم یا نه؟😔😔😔

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران