8 ماه th
آقــا

عفونت ادراری ؟

باسلام خدمت آقای دکتر پسری8 ماهه حدود دو ماهه که ادرارش نارنجی بود وپوشکش لکه میشد دکتر بردم گفت کم آب شده بهش آب بدین ولی خوب نشد تا دو هفته پیش آزمایش داد گفت عفونت ادراری داره و شربت PIYELOSEPTYL براش دکتر تجویز کرد والان یک هفته دارو مصرف کرد و دکتر گفت یک هفته استراحت کنه و آزمایش بده آیا امکان داره دوباره عفونت داشته باشه و باید چکار کنم که عفونت نکنه در ضمن ختنه نکردیم آیاالان که 8 ماه داره میتونیم ختنه کنیم و اذیت نمیشه وختنه بشه دیگه عفونت نمیکنه با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام‌بايد بعد از اتمام دارو ازمايش ادرار بدين تا مشخص بشه عفونت برطرف شده يا نه
    ختنه هم بعد از بهبود کامل انجام بدين احتمال عفونت بعد ختنه کمتر ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 199 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران