گزگز و خواب رفتگی همزمان دست و پا ؟

با سلام و خسته نباشید خدمت شما پزشک محترم
مدتیه که به صورت دوره ای (مثلا ماهی یکی دوبار سه 4 روز پشت سرهم ) دچار گزگز و خواب رفتگی همزمان دست و پامیشم .البته دو سالی میشه که این حالتهارو دارم.خیلی اذیتم میکنه . در حدی که اعصابم رو بهم میریزه .حتی توی خواب هم این حالت رو دارم .
آزمایش چکاپ انجام دادم که چربی بد خونم بالا بود (که البته آزمایشگاه معتبری نبود و بهم گفتن که مجددا تست کلسترول TG و HDl و LDl رو انجام بدم . ولی بخاطر هزینه بالاش نتونستم مجدد انجام بدم) . ممنون میشم راهنماییم کنین . البته ویتامین هایی که استفاده میکنم رو هم بهتون بگم . روزانه یک قرص آهن و ویتامین D3 و کلسیم سیترات و شبها هم امگا3 مصرف میکنم

2 پـاسـخ

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران