دیسک کمر؟

سلام ،ببخشید مامانم بیست روز پیش اومد پیش تون برا دیسک کمرش که برای بار دوم اوت کرده بود ،شما سوزن در کمرش تزریق کردید ،که درد پاش کمتر شد ولی درد کمرش تغییری نکرد،و با رفتن به فیزوتراپی الان بیست روز است که هر.روز داره بدتر میشه،خواستم ببینم نظرتون چیه،دوباره بیاریمش مطب ،راهمون هم دوره،یا دارویی تجویز میکنید
امروز هم اهواز بردیمش پیش دکتر هنرمند،نظر ایشون هم این بود که عمل نکنه ،تحمل کنه بهتر میشه با آمپولی که شما تزریق کردید
ولی دکتر نعمتی گفتن بیاد شیراز که پیچ و مهره کنم کمرش رو
لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    من هم با نظر دکتر هنرمند موافقم
    از اول هم هدف از تزريق، کاهش درد پاي بيمار بود که خوشبختانه محقق شده. با ابن وجود اگر درد کمر اذيتشون ميکنه به مطب مراجعه کنيد تا درباره لزوم عمل جراحي و نوع عمل توضيح کامل بدم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 356 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران