۴۳
۹۵
آقــا

عمل لاغری (برداشتن چربی های شکم وپهلو)؟

با سلام. چند سوال درخصوص عمل برداشتم چربی های اضافی شکم و پهلو ها داشتم. ا. انجام این عمل خطری برای فرد ندارد؟ مدت زمان عمل و میزان وزن چربی قابل برداشتن دریک جلسه چقدر است؟ آیا برگشت پذیری (چربی ها) دارد؟ جسارتا هزینه حدودی یا رنج قیمت ها از چقدر ... تا چقدر است؟ تشکر. محبت میفرمائید به سوالاتم پاسخ دهید.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    به دلیل اطلاعات کمی که در پرسش مطرح شده داده اید پاسخ به پرسش شما کمی مشکل می باشد.
    فاکتورهایی مثل:قد-سن-وزن و جنسیت برای تخمین حجم توده چربی (BMI) الزامیست.
    انتخاب عمل جراحی (معمولا) اولویت اول نمی باشد.
    پیشنهاد اینجانب :
    1-راهکارهای غیر تهاجمی
    2-اقدامات با هزینه کمتر
    3-در صورت منفی بودن نتایج فوق
    و عدم نتیجه مطلوب،
    مشاوره با پزشک جراح و راهکار های ایشان با توجه به شرایط چربی های موجود در بافت بدن.
    موفق باشید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 494 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران