نفس تنگی؟

سلام وقت بخیر
من از بهمن ماه 99 دچار تنگی نفس شدم. جوری که نمیتونم دم و بازدم درست انجام بدم انگار که قفسه سینه و ریم بیشتر از یه حدی گنجایش نداره. گاهی این حالت بیشتر میشه و مجبورم خمیازه های مکرر بکشم. تو خوابمم اختلال ایجاد کرده. مخصوصا اینکه وقتی به پشت دراز میکشم بدتر میشم. ورزش هم میکنم بازم بیشتر میشه.
هم آزمایش کامل انجام دادم هم به متخصصین مختلف از جمله داخلی، ریه و قلب مراجعه کردم. بعد از انجام آزمایشها و عکس های لازم همه میگفتن چیزی نیست و همه چی نرماله و شاید مال استرس باشه. مگن ممکنه به مرور خوب بشه ولی الان 5 ماهه گذشته و تغییری نکردم.
چکاپ هایی که انجام دادم اینها هستن: آزمایش کامل خون. تست اسپیرومتری. عکس قفسه سینه. اکسیژن خون. اکو و نوار قلب. همگی نرمال بودن.
هر متخصص هم یک سری دارو میداد که در واقع هیچکدوم تاثیر خاصی بر نفس کشیدنم نداشت. مثل داروهای آرامبخش و ضد اضطراب و تپش قلب و ویتامین ها.
در ضمن من مشکل آلرژی بینی هم دارم که این مشکلم رو تشدید میکنه. بابت اونم متخصص گوش و حلق و بینی و آلرژی رفتم اما فقط اسپری میدن که تاثیری هم نداره.
دیگه واقعا نمیدونم مشکلم از کجاست و چه راهی برای درمانش هست. اگر استرس باشه پس چرا با داروها بهتر نشدم. خیلی ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

2 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران