۵
۱۴
آقــا

رشد قد پسرم ؟

سلام. پسر بنده 5 سال و سه ماهش هست و از نظر قدی از هم سن و سال های خودش حدود 5 سانتی متر کوتاه تره قدش 102 سانتی متره و خودش در برخورد با دوستانش بسیار ناراحت این موضوع هست . می خواستم از شما بپرسم آیا ایشان باید بررسی بشن ؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    بله ،قد فرزند شما متناسب کودک 4 ساله هست و تقريبا 6.5 سانت از ميانگين کم دارند بهتره که در سن پايين بررسي بشه . بعلاوه سرعت رشد و وزن فرزند شما هم مهم است و همگي بايد با همديگه بررسي بشه.
    يکبار مراجعه به فوق غدد کودکان لازم هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 234 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران