۴۹
۹۰
خانــم

خارش پوست؟

سلام خانوم دکترمادر من الان 4ساله خارش داره پیش دکترای مختلفی رفته ولی با خوردن قرص اعصاب و اینا فقط مقطعی کم شده کل بدنش میخاره تورو خدا کمک کنید همین دیروز پیش یه دکتر تو تهران رفته 1تومن پول داروش شده ولی خوب نمیشه گفتن سبزیجاتو سرخ کردنی نخور 4ساله خونمون توشیشه است اگه تو این زمینه میتونید کمکی کنید لطفا بهم جواب بدید من زودتر وقت بگیرم خیلی داره عذاب میکشه

1 پـاسـخ

  • خانم دکتر گيتي خليلي امريکا هستند.......................به علت همين هميشه ايران نبودن هم سالهاست بيمار پوستي يا حاد پذيرش نميکنن..........چون درين شرايط حتما نياز به دسترس بودن پزشکتون هست......
    اخر سال تشريف ميارن......هر احتمالي هم ميتونه باشه چون گاه خارش از عوارض داروي اعصاب هست......ولي گاهي حساسيت......(((( هميشه و هميشه در مشکلات پوستي نياز به معاينه هست با توضيح و پيام شدني نيست ))

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 238 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران