2ماه
5-6
آقــا

مشکل نوزاد 2 ماهه در داشتن فتق در بیضه چپ ؟

سلام
پسرم 2 ماهه است و بردیم دکتر و بعد سونو گرافی گفتن واریکوسل خفیف بیضه چپ داره و همچنین روی برگه سونو نوشته : درحالت گریه ورود احشاء به داخل کانال اینگوئینال چپ مشهود است که مطرح کننده هرنی اینگوئینال میباشد.
حالا دکتر اطفال گفته باید زودتر برای همین فتقش عمل شه و یکی میگه جراح اطفال باید عمل کنه یکی میگه جراح عمومی، یکی هم میگه ارولوژیست، نمیدونیم به حرف کی کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنین چون ما نیشابور هستیم و با این وضعیت کرونا باید برا مشهد اومدن یه تصمیم قطعی بگیریم که میخایم کجا ببریمش.
ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 251 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران