18 ماه پیش جراحی خار پاشنه انجام دادم و الان در محل جراحی درد و سوزش شدیدی دارم؟

با عرض سلام و عرض ارادت
اقای دكتر 18 ماه پیش جراحی خار پاشنه انجام دادم پای راستم كه گفتند ازاد سازی بافت فاشیا انجام دادیم بعد از مدت 2 ماه حالت برق گرفتگی و درد و سوزش به وجود امد و مراجعه كردم گفتن محل جراحی باید سوزانده شود ترسیدم رفتم یك نوار عصب از محل جراحی گرفتم و در گزارش نوار عصب قید شده كه در محل حراحی نروما تشكیل شده است
و الان سوزش شدید در محل حراحی همراه با درد و سوزش به زیر محل شصت پا میزند و تازگی یك مقدار كه فعالیت میكنم پهلوی سمت راست پا درد شدید و در قسمت كنار محل جراحی كه فشار میدم درد شدید دارم و مچ پایم هم درد میكرد كه گفتند از عوارض جراحی میباشد خودم مطالعه كردك كه مشكل كلی از عوارض بیماری میباشد قبلا پیش دكتر غیر رفتم گفتن باید پیش دكتر خودت بروی دكتر ی كه جراحی كرده فرمودند كه باید نرومای تشكیل شده را در بیاورم ممكن هست خوب بشه ممكن هست خوب نشه اقای لطفا كمكم كنین هر لحظه درد و سوزش دارم
متشكرم

1 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد، فلوشيپ مچ پا و پا، آسيبهاي ورزشي در تهران