۶
۳۰
آقــا

جراحی کیست درموئید در کودکان؟

با سلام و خسته نباشید دختر 6ساله ای دارم که دوماه در حالی بازی کردن به شدت از ناحیه شکم به زمین خورد و دو روز بعدش با علایم دلدرد و حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم بعد از سونوگرافی مشکوک به  تراتوما یا درموئید کیست شدن که سایز 65در 53داشت به پزشک جراح مراجعه شد و ایشون گفتن چون بزرگ باید جراحی بشه چون ممکنه باعث تورشن تخمدان بشه  ازمایش تومر مارکر هم مشکلی نداشت بعد جراحی دکتر فرمود کیست باز شده و توش مو دیده شده منتها مقداری چسبندگی به کولون راست و مثانه داشته که چسبندگی هارو به ژور کامل شیو کرده
الان دو روز جواب پاتالوژی دخترم اومده و به دکتر نشون دادیم پاتالوژیش طبق گفته پزشک نرمال
گفتن برای چسبندگی که داشته پیش یه دکتر انکولوژیست برید
این قضیه بد جور منو نگران کرده وقتی پاتالوژی نرمال و غده در موئید بوده امکان بدخیمی چسبندگی وجود داره؟!
با یه دکتر زنان مشورت کردم ایشون گفتن چسبندگی بر اثر عفونت هم پیش میاد شاید به خاطر ضربه وارد شده که دخترم افتاده عفونت کرده باشه
دکتر گفت این کیستا احتمال عود دوباره داره باید تحت نظر پزشک باشید
ممنون میشم نظرتون در موردش بدونم چون خیلی نگرانم

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان اطفال و کودکان (انکولوژي) در تهران