۳۹
۸۰
آقــا

درمان دائم پسوریازیس؟

باسلام وعرض ادب
بنده مجرد 39ساله حدود هفت ساله که یک مشکل خانوادگی خیلی سخت برامون پیش اومده .وبه نوعی پسوریازیس از ازارنج وزانوهام شروع شد و مدتی درمان ومحوشد ولی اخیرا به صورت موقت به همه جای بدنم سرایت و ریز به سرعت داره قطرش بزرگتر وحتی چندناخن
پاهامو درگیرخودش کرده و برادرکوچکترم درحدشدیدتر دچار شده حتی به ناخن دستانش سرایت کرده و هیچ دارویی یا درمانی کامل از پزشکان متخصص دیگر بجز کورتون بتامتازون دریافت نشده و همه دارو درمان موقتی
وعوارض
چاقی بهمراه داشت الان واقعا نمیدونیم چکارکنیم چونکه شما پزشک هستید میدونید بیماری واگیردارنیست
ولی افرادعادی خبر ندارن ،حتی نمیتونیم لباس راحت بپوشیم یا استخری جایی عمومی لباس نداشته باشیم وکاملا معذب موندیم به تعبیری زندگی به کام مون تلخ تلخ شده ،
ایا درمانی دارویی بهتر هست ازاین میراث وژنتیک
رها بشیم باتشکر وسپاس
ارادتمندتانm,s

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست مو و زيبايي در تهران