۳۰
۷۲
خانــم

عصبی شدن؟

سلام خسته نباشید بنده چند ماهی است اعصابم خیلی ضعیف شده دست خودم نیست زود از کوره در میان طوری شده که معده م عصبی شده همش استرس ونگران هستم به خدا دیگه از خودم خسته شده ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام عصبي شدن و به عبارتي تحريک پذيري و زود از کوره در رفتن يک علامت روانپزشکي است و مثل درد که نشان مي دهد جايي از بدن شما دچار آسيب شده است عصبي بودن به شما اين هشدار مي دهد که اوضاع روحي شما مثل قبل نيست و شما تحت فشار روحي هستيد ممکن است علت آن استرس يا بحراني باشد که اخيرا شما را تحت فشار قرار داده يا نشان از افسردگي در شما باشد حتي در مواردي کم خوني به خصوص در خانم ها اين علامت را مي دهد توصيه من به شما اين است که به روانپزشک مراجعه کنيد تا بررسي کامل جسماني و روحي براي شما انجام شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران