۵۴
۶۳
آقــا

دیابت بیمزه و پایین آمدن سدیم؟

بنده خانمی 54 ساله هستم که 21 سال است دیابت بیمزه دارم و از اسپری دسموپرسین استفاده میکنم که حدودا هر 20 ساعت در هر بینی یک پاف استفاده میکردم .و حدودا یکماه و نیم قبل با علامت تپش قلب و حالت تهوع و سوزش سر بی حسی دست چپ و خواب رفتن دست راست و گرفتگی عضلات پاراهی ccuشدم .که متوجه شدند سدیم به 110 رسیده و تشخیص این بود که به خاطر مصرف اسپری بوده. که تا به حال با این علائم روبرو نشده بودم .و پارسال هم غده پاراتیروئید را عمل کردم.که تشخیص آن هم مصرف اسپری بوده که باعث کاهش کلسیم و پوکی استخوان شده .حالا تشخیص بر آن شده که اسپری را هر 30 ساعت یک پاف در یک بینی استفاده میکنم.و به خاطر پر ادراری خیلی اذیت میشوم و هفته ای یک بار حتما باید سطح سدیم اندازه گیری شود تا سدیم پایین نیاید .
آیا راهی برای این مشکل هست که من مدام سطح سدیم را اندازه گیری نکنم و پر ادرار نشوم و بتوانم مثل 20 سال گذشته از اسپری استفاده کنم .

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران