بوی بد دهان ؟

سلام و احترام. من چند مدت طولانی هست ک مشکل بوی بد دهان دارم پیش دکتره معده دندان پزشک و حتی طب سنتی هم رفتم و همه گفتن ک سالمی و هیچ مشکلی نداری. خانوم دکتر من دارم خیلی اذیت میشم اعتماد ب نفسم ب شدت اومده پایین و با هیچکس نمیتونم ارتباط بگیرم از همه مهم تر از همسرم خجالت میکشم واقعا نمیدونم چیکار کنم هر کاری ک تونستم کردم ولی... خاهش میکنم تقاضا میکنم کمکم کنید در ضمن من 3 ماهه حامله هستم

1 پـاسـخ

  • باسلام عزيزم بوي بد دهان در دوران بارداري گاهي اوقات طبيعي هست ، بايد حتما معاينات دقيق دندانپزشکي را انجام بدين ، خيلي احتمال داره بوي بد مربوط به جرم و‌پلاک ها باشه ، مسواک زدن را بيشتر کنين هم دفعات هم تايم مسواک زدن از آدامس هاي خشبو کننده که براي جنين بي ضرر باشه استفاده کنين ، ميتونين دانه هاي هل را در طول روز بجوين که عطرش توي دهانتون بپيچه ، مسواک زدن خيلي با دقت با خمير دندانهاي خوشبو کننده که حاوي سفيدکننده هست را استفاده کنين ، من احتمال ميدم مشکل مال دهان هست ، ، زماني که مسواک ميزنين سطح زبان را با مسواک بشورين ،،، زمان مسواک زدن حدود پنج دقيقه بشه حتما ، دهانشويه هم بعد از مسواک زدن استفاده کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران