۳۳
۶۸
آقــا

بیماری پوستی ویتیلیگو؟

سلام خوب هستید آقای دکتر .من اهل ارومیه هستم کوردم.چند سال بیماری پوستی سفید شدن رنگ پوست را دارم(ویتیلیگو)با روشهایی جلوشو گرفتم وخوب نمیشم(خیلی اذیت میشم از دیدن این لکه ها رو دستام.دیشب تو خواب دیدم یه دختر میگفت منم ویتیلیگو داشتم ولی برو پیشه دکتر رحیمی متخصص داخلی خوب میشی.منم تو اینترنت شما را پیدا کردم امیدوارم شما همونی باشی که تو خواب بهم پیشنهاد شد توروخدا اگه کمکی میتونید واسم بکنید تا خوب بشم

1 پـاسـخ

  • سلام
    ويتيلگو يک بيماري خود ايمن است البته به جز اشکال زيبايي که ايجاد مي کند هيچ مشکل ديگري در بدن انسان ايجاد نميشود. نبايد به خودتان استرس راه دهيد و لطفا به خواب و خرافات و روشهاي غير علمي و همچنين افراد سود جو و غير متخصص متوسل نشويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 296 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران