25 روز
3/5
خانــم

ورم مخچه نوزاد؟

با سلام خدمت شما. بنده نوزاد 25 روزه داریم که توی سونوگرافی شکم مادر تشخیص دادند روی مغز جنین چیزی مشاهده میکنن. سونوگرافی گفته چیز خاصی نیس شاید بعذا سردرد بگیره. دکتر زنان گفته جهت اطمینان با پزشک متخصص نورولوژی در میان بگذارید. از فارس هستیم دکتر نورولوژی شیراز مراجعه کردیم گفته سونوگرافی ریسک هست باید ام ار ای بگیرید تا تشخیص بدم
ام ار ای هم گفته باید نوزاد بیهوش بشه که تکون نخوره. 2 ماه دیگه نوبت ام ار ای هست. . اصلا نیازی به این کار هست یا بیارمش تهران پیش خودتون؟ بیهوشی برای نوزاد زیر 3 ماه آسیب نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب نوزادان، کودکان و نوجوانان در تهران