خرابی دندان کودک 9 ساله؟

سلام پسرم نه ساله است دندانهای آسیاب خراب شده درآوردن دندان دراین سن مشکلی برای فک بچه ایجاد می کند یاخیر

1 پـاسـخ

  • با سلام دندان هاي شيري تا زمان رويش دندان هاي دائمي جانشين شان بايد در دهان کودک نگهداري شوند تا سبب نامرتبي و نهفته شدن دندان هاي دائمي نشوند، که معمولا دندان هاي خلفي شيري تا 12 سالگي بايد حفظ شوند. مگر در مواردي که دندان غير قابل نگهداري باشد که در اينصورت دندان کشيده شده و بنا به صلاحديد فضا نگهدار قرار داده ميشود. حتما براي معاينه به متخصص کودکان در شهر خودتان مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک کودکان و نوجوانان در تهران