۳۲
۶۰
خانــم

دستگاه میکروندلینگ برای پوست خشک مناسب هست؟

با سلام و خسته نباشید ببخشید من پوستم خشکه ولی منافذ پوستم باز شده میخواستم بدونم دستگاه میکروندلینگ خوبه چه مارکیش بهتره؟

1 پـاسـخ

  • در درمان با میکرونیدلینگ با توجه به نوع پوست و مشکلات آن نوع کارتریج مناسب توسط پزشک انتخاب میشود و همین طور برای هر کاری داروهای مناسب به آن ...مثلا برای منافذ و اسکارها داروی مخصوص یا جوانسازی و رفع کدری ........همین طور برای لک ها و برخی موارد دیگر البته با انجام میکرونیدلینگ نتایجی چون افزایش سطح کلاژن سازی پوست و ترمیم پوست همیشه وجود دارد..........دستگاه های موجود در ایران اکثرا چینی هستند ولی در دنیا کاسمو پن ساخت فرانسه زیمر ساخت المان بعد از سیستم های امریکایی بهترین هستند.برای مصرف خانگی با احتیاط و از درمارولر استفاده کنید نه درماپن و دستگاه ها..........(مشاوران مطب )

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 719 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران