سن: 38 وزن: 67 جنسیت: خانم

درمان نرمی دریچه میترال و تپش قلب با درد قفسه سینه؟

سلام . شبتون بخیر
حدوداً یک سال و نیم قبل به علت ضربان قلب محکم و درد قفسه سینه و ضعف خیلی زیاد که با بالا رفتن از پله در حد یک طبقه مترو ، یک هیجان متوسط حتی در حد مباحثه یا حمل دو کیسه خرید یا فعالیت های کاری روتینم و ... برام اتفاق می افتاد و بسته به شدت اون اتفاق از یک ساعت تا حتی یک روز آف میشدم ، به متخصص قلب مراجعه کردم، اکو و نوار قلب گرفتند و گفتند نرمی دریچه دارم و قرص کنکور 2.5 را دو بار در روز تجویز کردند ، البته یک سری آزمایش های دیگه مثل هولتر 48 ساعته و سی تی آنژیو و آزمایش خون نوشتند که چونکه نرمی دریچه مشکل مهمی به نظرم نبود انجام ندادم و فقط قرص رو استفاده کردم بعد از یک مدت بهتر شدم و خودم قطعش کردم بعد از اون دوره، هر از چند وقت همون حال بد رو دارم ولی با اتفاقات کمتر که مجبور شدم فقط سه روز کاریم رو حفظ کنم و یکی از مدارس را که مشغول بودم ، تحویل دادم و الآن فقط 3 روز در هفته سر کار هستم که با همین کار کم هم دوباره به مشکل خوردم و الآن به جایی رسیدم که اگر یک روز از 9 صبح تا 6 عصر سر کار هستم از شبش تا فردادعصر نمیتونم از تختم بلند بشم و با چند قدم راه رفتن قلبم محکم میکوبه و ضعف دارم
توی این مدت مشکلات دیگه ای هم اضافه شده که نمیدونم ربط داره یا نه ولی نسبت به بوی سیگار و اسفند و شوینده و ... به سرفه شدید میوفتم و نفسم بد میشه و اسپری سالبوتامول استفاده میکنم که بعد از استفاده قلبم بد میکوبه
تا حالا چند بار قرص کنکور رو طبق همون تجویز قبلی دکتر استفاده کردم که حالم بهتر شد و دوباره قطعش کردم ولی نمیدونم چرا بعد از یک مدت دوباره حالم خیلی بد میشه ؟
دو روز قبل بعد از شیفت کاری وقتی رسیدم خونه خیلی حالم بد شد که فرداش هم نتونستم برم سر کار و فقط دراز کشیدم ، قفسه سینم فشار میداد و قلبم خیلی محکم میکوبید و ضعف و درد خیلی خیلی زیادی داشتم و رنگم به شدت رفته بود البته حدوداً یک هفته بود که حالم مساعد نبود ولی قابل تحمل بود و چونکه قرص کنکور 2.5 را داروخانه نداشت دوز 5 را خریدم و مجبور شدم همون 5 را استفاده کنم و تا الآن یک هفته استفاده کردم که خیلی بهتر شدم میخواستم بپرسم به نظرتون تا کی استفاده کنم که این حال بد دوره ای تکرار نشه و آیا همین دوز 5 برای یک بار در روز کافی هست ؟

14 خرداد 1405 - 1:57

21 بازدید

🟠 تا به‌اکنون پاسخی از سوی پزشکان ثبت نشده است

هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

درمان نرمی دریچه میترال و تپش قلب با درد قفسه سینه

علائم شما شامل ضربان قلب محکم، درد قفسه سینه، ضعف شدید، تنگی نفس با محرک‌های خاص (بوی سیگار، اسفند، شوینده)، و تشدید علائم با فعالیت بدنی یا استرس، می‌تواند ناشی از چندین عامل باشد. نرمی دریچه میترال که قبلاً تشخیص داده شده، می‌تواند در برخی افراد منجر به این علائم شود، به خصوص اگر با برادی‌کاردی (کاهش ضربان قلب) یا تاکی‌کاردی (افزایش ضربان قلب) همراه باشد. داروی پروپرانولول (که معمولاً با نام تجاری کنکور شناخته می‌شود) برای کنترل ضربان قلب و کاهش فشار خون تجویز می‌شود و می‌تواند در کنترل این علائم مؤثر باشد. تداوم علائم علی‌رغم مصرف دارو و قطع آن، و همچنین تشدید علائم با فعالیت‌های روزمره، نشان‌دهنده نیاز به بررسی دقیق‌تر وضعیت سلامتی شماست. همچنین، واکنش شدید به بوها و نیاز به اسپری سالبوتامول ممکن است به مشکلات تنفسی نیز اشاره داشته باشد که باید همزمان بررسی شوند. تغییر دوز دارو بدون مشورت پزشک توصیه نمی‌شود و دوز 5 میلی‌گرم ممکن است برای شما قوی‌تر یا ضعیف‌تر از دوز قبلی باشد، بسته به وضعیت فعلی قلب و بدن شما. برای دریافت مشاوره تخصصی و پیگیری وضعیت سلامتی خود، توصیه می‌شود به پزشکان دکتریاب مراجعه فرمایید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص قلب و عروق به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه