3ماه
5 کیلو
خانــم

قرمز شدن پای نوزاد بر اثر.فشار و بغل کردن؟

با سلام
دختر کند3 ماه و 12 روزشه
از موقعی که به دنیا اومد یه ماه گرفتگی رو شکم سمت چپ داشت . پای چپش هم قرمز بود که گفتن همون ماه گرفتگیه. الان ماه گرفتگی شکمش کم رنگ شده . ولی الان مشکلی که هست پای چپش موقعی که حالت عادی هست و فشار.روش نیست رنگش.طبیعیه ولی وقتی بغلش میکنی قرمز.میشه و انگار تیکه تیکه خون جمع میشه و همون پای چپش هم نسبت به پای راستش کمی لاغرتره
اینم بگم که سونو لگن انجام دادیم که یه مقدار دررفتگی داره که تازه درمانشو شروع کردیم
نمیدونم به این دررفتگی ربطی پیدا میکنه؟؟

بازدید : 378 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران