مشکل تنگی نفسی و گلودرد؟

با سلام من مدت بیست روز پیش یەگوشم وز وز میکرد بعدم هردو گوشم اینجوری شد رفتم پیش دکتر قرص فاراکلد و آزیترومایسین برام نوشت ولی بعد از اونم مجبور شدم ساکشن کنم، حالا هم مدتیە دچار تنگی نفس و گلو درد خشکی شدم تشخیص شما چیە؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من در حال بهبودي هستيد. داروهاي بسيار خوبي به شما دادن ولي بيش از اين دارو لازم نيست، نگران نباشيد اظطراب علايم تنفسي رو تشديد مي کنه. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد. نگران نباشيد لطفا

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران