۲۰
۶۵
آقــا

بیماری کور رنگی؟

سلام جناب دکتر.من پسری 20ساله هستم که کور رنگی دارم و منتهی کور رنگی من ارثی نیست چون پدر و مادرم هیچ کدوم ندارن.میخام بپرسم درمانی برای من وجود دارد؟(در ضمن من دچار ضعف بینایی با نمره 1/75هستم و همینطور استیگمات)

2 پـاسـخ

  • براي اينکه بيماري کوررنگي ارثي باشد لازم نيست پدر يا مادر بيمار باشند. ژن کوررنگي يک ژن وابسته به کروموزوم ايکس است که از مادر به ارث مي رسد و چون خود مادر دو کروموزوم ايکس دارد او معمولا مبتلا نيست چون يکي از ژنهايش معمولا هميشه سالم است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران