۳۰
۵۰
خانــم

شکاف کام؟

خواهرم 30سالشه، شکاف کام و لب داشته وچندین بار عمل شده،کوچک که بود چندبار گفتار درمانی رفت ولی نتبجه نداشت یا نمیدونم شاید خودش خوب تمرین نمیکرد.
بعضی از حروف رو محکم و واضح تلفظ نمیکنه خودگون حرفهاش رو میفهمبم.ولی حالا که دنبال کار میگرده متوجه شدیم که دیگران درارتباط کلامی با ایشان مشکل دارند و
همین باعث شده با وجود داشتن مهارت یه روز میره هرجا جوابش کنن و رو روحیه ش تاثیر بدی گذاشته.خواستم بدونم امیدی هست که با گفتار درمانی حل بشه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران