بی حالی و دردعضله و سردرد و تعریق ؟

سلام 10 روزه که سردرد(بیشتر قسمت پس سر)و تعریق نسبتا زیاد و درد عضلات دارم طوری که به شدت بی حال شدم و این علائم با باد کردن قرمز شدن چشمم شروع شد(البته فرداش رفع شد). اما الان بهتر هستم ولی هنوز دچار این علائم هستم. امکان ابتلا به کرونا وجود دارد؟؟ باید به بیمارستان مراجعه کنم؟؟(چون به شدت توصیه کردن مراجعه نکنم)

1 پـاسـخ

  • سلام
    نبازي به مراجعه به بيمارستان نيست. مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. ممکن هم هست ناشي از کسلي و شايد هم استرس. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. من رو در جريان قرار بديد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 143 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران