۲۵
۶۰
آقــا

هماچوری واضح و درد؟

سلام من حدود یک ماه پیش در هنگام خواب دچار انزال شده و روی شکم خوابیده بودم و خیلی پرفشار بود به طوری که احساس پارگی مجرا کردم از اون روز به بعد دچار تکرر ادرار شدم و هر 3 یا 4 روز هم 1بار در روز در پایان ادرار کردنم احساس تخلیه ناکامل و درد دارم و گاهی هم هر 7 8 روز یکبار رنگ ادرار در پایان ادرارم در حالی که احساس تخلیه ناکامل و درد دارم صورتی رنگ میشود بعد که از دستشویی بیرون می آیم درد تا 10 دقیقه دارم بعد درد کامل خوب می شود امروز هم رنگ ادرارم کاملا در پایان ادرار کردنم حدود 3 سی سی به رنگ قرمز و همراه با درد و تخلیه ناکامل بود و درد بعد 10 دقیقه خوب شد. دردم در پنیس است و علایم دیگری ندارم. خواستم ببینم چه مشکلی احتمالا برایم پیش آمده است و آیا می توانم با مصرف دارویی بهبود یابم؟

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران