۲۹
۶۷
خانــم

انسداد و لخته شدن خون در پای چپ؟

باسلام جناب دکتر من سه هفته هست پشت زانو چپم رگها تورم همراه با درد دارم از زانو تا مچ پا ورم کرده، سونوگرافی داپلر دادم Low segmented thrombosis در وریدSFV یویلیتئال پوستریور تییبیالیس و همچنین ورید صافن کوچک اندام تحتانی چپ مشاهده شدکه مطرح کننده Acute to sub Acute DVT & SVT میباشد،
Augmentation وPhasicity و Compressibility در وریدهای مذکور مختل میباشد. شواهدی از ترومبوز در وریدهای صافن بزرگ چپ رویت نگردید، سونوگرافی حاضر از جهت SVT وDVT مثبت میباشد، اورژانس به گفته متخصص عروق بستری شدم اما بعد دو ساعت مرخصم کردن و فقط برام اکسابین20 تجویز کردن، لطفا آقای دکتر راهنمایی بفرمایید من چه اقدامی بکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق - آنژيوگرافي - بالن و استنت - درمان واريس در تهران