درمان سرطان پروستات وبی اختیاری ادرار؟

اسلام بعدازبییوبسی تشخیص سرطان پروستات داده شد سال 91سی پنج جلسه رادیوتراپی شدم 4سال روزی دوتا فلوتامید250مصرف کردم سال 95دو عدد امپول الیگاردزدم و200عدد بیکالوتامید 50 مصرف کردم سال98باعمل جراحی لیزر (15گرم تراش داده شد)داروبیکالوتامید50
واما بعدازعمل لیزرالان سه سال به بی اختیاری وعده نفوذ مبتلا شدم لذاراهنمایی فرمایید راه درمان چیست (لطفاتاساعت24اطاع دهید) باتشکرفراوان هرلحظه منتظرجواب هستم

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران