کیست پایدار در داخل تخمدان ؟

با سلام و احترام
دختری 14 ساله دارم که مدت 4 سال است که خونریزی های شدید حین پریود دارد در آزمایش های انجام شده مشکلی دیده نشده اما در همه ی سونوگرافی ها یک کیست دیده شده. که نتیجه آخرین سونوگرافی اینگونه است که :
تصویر یک کیست به ابعاد31×22×12میلی در تخمدان راست مشاهده می شود که بنظر دارای دو papillary projection کلسیفیه با دیامتر 8میلی ،9میلی در جدار می باشد.همچنین با توجه به پایدار ماندن سیست در سونوگرافیهای قبلی یافته ها می توانند در زمینه تومورهای اپیتلیال تخمدان قابل توجیه باشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران