سر درد سر گیجه؟

با سلام خدمت شما اقای دکتر
بنده قبلا به شما پیام داده ام
من مدتی بود سردرد لحظه ای داشتم یعنی یهه هویی کنار سرم تیر میکشید و سر گیجه هم داشتم و چشام تار میدید و یا دو بینی داشتم
رفتم دکتر ام ار ای دادم کو گفتند مشکلی ندارید به خاطر اعصابتونه چند تا دارو بهم دادن اما فقط یکم سر دردم کم شد سر گیجه و تاری دیدم همون طوره و میشه گفت که بیشتر هم شده
من مدتیه که دچار یه مشکل دیگه شدم اقای دکتر
من وقتی که غذا یا اب یا چایی میخورم از گلوم که پایین میره هنوزربهومعدم نرسیده تو گلومه به سرم و گردنم ففشار میاد انگار یکی گردنمو گرفته انگار یکی داره به سرم فشار میده من در طول دو هفته سه بار دارو هامو عوض کردم و دوباردهم پزشکمو اگه کمکم کنید ممنون میشم اقای دکتر چون خانوادمم فکر میکنن که دروغ میگم 😔😔😔 و این خیلی اذیتم میکنه اگه کمکم کنید ممنونتون میشم من تهران نیستم وگرنه حضوری خدمتون میرسیدم

و اینکه در ام ار ای گفت که مشکلی ندارم
ممکنه اشتباه شده باشه یا اینکه یه جوری باشه

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران