۲۹
۸۳
آقــا

مشکل بی اعتمادی به نزدیکان ؟

باسلام خدمت دکتر من قبلایک دختری رودوست داشتم که بعد3سال اشنایی و صمیمی بودن باهاش وبعداینکه نتونسیم بهم برسیم الان نمیتونم به کسی اعتمادکنم البته میتونم ارتباط خیلی خوب برقرارکنم میتونم دوباره با دخترخانم صمیمی بشم و بقول خودمون دل ببندم اما دیگه نمتونم اعتمادکنم همش فکرم اینه که اون با کسه دیگه رابطه داره بهم داره خیانت میکنه بااینکه خیلی دوسش دارم ولی همش به خودم میگم اون دوسم نداره بهم اهمیت نمیده بهم خیانت میکنه.متاسفانه نمتونم اعتمادکنم واین اعتمادنکردنم باعث شده ازش چیزایی بخوام که نامعقوله این چیزارومیخوام که اعتمادکنم بهش.الانم هم اون هم خودم توعذابیم وحتی این مانع ازدواجمون شده اگ میتونید کمکم کنید لطفا.

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير بي اعتمادي ممکن هست فقط با يک اتفاق شروع شود يا تشديد پيدا کند، اما تداوم آن به عوامل زياد بستگي دارد. اينکه پارتنر شما چه رفتاري نشان ميدهد، يا اينکه اصلا ملاکهاي شما براي انتخاب فردي قابل اعتماد درست بوده يا نه جاي بررسي دارد. در نهايت طرحواره هاي شما در روابطتان تاثير گذار هست که با شناسايي و تعديل آنها ميتوانيد به آرامش نسبي برسيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران