۲۱
۴۵
خانــم

قرص سرتورالین برای حملات پانیک؟

سلام.21سالمه.حدود دو ساله که پانیک گرفتم.پانیک ام اکتسابی نیست و ژنتیکی است.چون عمه ام .بابام.خواهرم.عموم.دختر عمه ام.دخترعموم و یکی از نوه های عمو ام هم این حملات رو داره.
سوالم این هست که:من یک سال و نیم هست که در روز یک قرص سرتورالین 50صبح میخورم و یک قرص سرتورالین 50 شب.
خداروشکر حملات ام رو کنترل کرده ولی خب هنوز مثل بقیه مردم عادی نشدم:(نمیتونم شبا برم بیرون-نیتونم سفربرم-نمیتونم محیط درمانی برم و.....)
حالا خواهر دوقولوم فارغ التحصیل شده و میخاد بره سرکار.خیلی بهم وابسته ایم(خیلی خیلی).
و من میخام بدونم برا اینکه دوری خواهرمو تحمل کنم باید دوز قرص امو افزایش بدم؟
خود خواهر دوقولوم هم خیلی ناراحته که انقدر بهم وابسته ایم ولی اون خداروشکر مثل من پانیک نداره و میتونه تحمل کنه.
البته جناب/خانم دکتر،من خودم آدم با ایمانی هستم میدونم که مریضی ایم من و تا حد مرگ و جنون میبره ولی خداروشکر با کمک امام زمان افکار خودکشی و از خودم دور میکنم.
ولی از طرفی واققعاا نمیخام اون حمله ی لعنتی و تجربه کنم.تشکر از وقتی که میگزارید🙏🙏🙏

2 پـاسـخ

بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران