۶
۲۷
آقــا

میزان مصرف دارو؟

سلام خسته نباشید
پسرم شش سالشه وزنش 27 کیلو هست ماه پیش عفونت داشت رفتیم دکتر کوآموکسی کلاو 643 تجویز کرد در فاصله کوتاهی با مراجعه مجدد دو تا شیشه خورد با دوز هر 12 ساعت 5 میل ولی خوب نشد و نهایتا ران پاش ملتهب شد که کار به آزمایش و سونوگرافی کشید بردیم یه دکتر دیگه ایشون هم دو تا شیشه از همین دارو داد و گفت هر 12 ساعت 10 سی سی
حالا بعد حدود یک ماه پسرم دوباره با همون علائم قبلی دوباره بیمار شده و دکتر کو آموکسی کلاو 643 هر 12 ساعت 5 سی سی تجویز کرده حالا با توجه باینکه دفعه قبل با این دوز خوب نشد می تونم به جای 5 سی سی 10سی سی بهش بدم؟؟(شش ساله 27 کیلو)

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران