امکان مبتلا شدن به یبوست بعد از درمان اسهال ویروسی وجود داره؟ ؟

از روز جمعه اول احساس تب و لرز داشتم بعد مشکلات گوارشی از شنبه (دلپیچه و اسهال شدید) اورژانس رفتم سرم نوشتن و مترونیدازول اصلا بهتر نشدم هیچی نمی‌تونستم بخورم دیروز دوباره دکتر رفتم سرم و دوتا دارو نوشتن مشکل اسهال حل شد امروز تونستم غذا بخورم اما اصلا دلم کار نمیکنه احساس نیاز به دستشویی میکنم اما خب دچار یبوست شدم نمیدونم از عوارض دارو هاست یا مشکل دیگه ای؟
(رگفلور فرابیوتیک روزی یکی)
(سیپروفلوکساسین 500 هر 12 ساعت)

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران