۳۲
۵۰
خانــم

سرفه های شبانه؟

باسلام. 3 هفته ای هست که شب ها سرفه میکنم (فقط شب ها) به صورت خشک و هنگام سرفه تنگی نفس هم دارم.

1 پـاسـخ

  • سلام
    دلايل آن خيلي متفاوت است. مي‌تواند ناشي از سينوزيت، ناراحتي گوارشي و ... باشد. چند مورد را فعلا رعايت نماييد شايد کمک کند.
    1- بين خوردن شام و خوابيدن بيشتر از 3 ساعت فاصله باشد.
    2- موقع خوابيدن کمي زير سر خود را بالا بياوريد.
    3- در اتاق خواب از دستگاه بخار به خصوص بخار سرد استفاده کنيد.
    4- قبل از خواب و همراه با مسواک زدن انتهاي حلق را کاملا شستشو داده و از محلول سوم نمکي براي شستشوي بيني و حلق استفاده کنيد.
    در صورتي که بهبود نيافتيد به پزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران