جواب ازمایش ؟

باسلام من دوماهه شکمم درد میکنه دور نافم
رفتم دکتر گفتن اندوسکوپی کن معدته بعد بردم پیش دکتر گفت میکروب معده داری دارو داد خوب نشدم ولی دردم کمتر شد دورنافم درد میکرد باز گفتن نافت افتاده ماساژ دادن باز درست نشد رفتم پیش دکتر گفت از روده ته برام دارو نوشت
زیگات لیبرو مترو نیدازول و ازمایش نوشت انجام دادم بعد دکتر میگه فقط کمخونی داری خونت کمه از ی جای بدنت خونت داره میره
حالا من چون سابقه سرطان تو فامیل هست و ارثیه خواستم مطمین شم ازمایشم چنین چیزی رو نشون نمیده
34 سالمه متاهل
الانم دکتر دارو داده که روده ام خالی بشه برم کوندوسکوپی
لطفا بهم کامل توضیح بدین ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران