بارداری و تعیین جنسیت؟

سلام خانمی 36ساله وهمسرم46ساله هستم یك دو قلو دختر 18ساله دارم كه بنا به درخواست مكرر شوهرم برای فرزند پسر قصد بار داری دارم میخواستم بدونم راهی هست برای اینكار كه تضمینی باشه و سلامت خودم و جنین رو به خطر نندازه
چون خودم استرس فراوان برای اینكار را دارم و فرزند دختر هم دیگه نمیخوام
و اصلا خودم با بارداری  دوباره مخالفم ولی شوهرم خیلی اصرار داره و دیگه منم قبول كردم تا بیشتر از این دیر نشده لطفا راهنمایی كنین ممنون

بازدید : 884 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران