۲
۱۴
آقــا

تاخیر در صحبت کودکم؟

سلام وقت بخیر کودک من 2سالش هست زیاد صحبت نمیکنه حتی من و پدرشو صدا هم نمیزنه
ولی همه چیو میفهمه و انجام میده کاملا مشخصه باهوشه
هر چی بهش باد میدم ک تکرار کنه نمیگه در حد آب هاپ هاپ.جیش این ها رو میگه.

1 پـاسـخ

  • سلام رشد گفتار شامل سطوح مختلفي هست که قبل از رشد کلامي کودک بايد بتونه از اشاره کردن براي رسيدن به هدفش استفاده کنه. بعد از اين مرحله بايد همزمان از اشاره و تک کلمه براي رسيدن به خواسته خودش استفاده کنه و در نهايت بعد از اين مرحله وارد مرحله کلامي به طور کامل ميشه. اگه در هر کدوم از اين مراحل به هر دليلي با تاخير مواجه بشه روند طبيعي رشد کلامي اتفاق نميفته. پيشنهاد ميشه حتما توسط متخصص گفتار درمانگر ارزيابي دقيق انجام بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتار درماني در تهران