۲۴
۶۳
خانــم

خون در مدفوع نشانه چیست ؟

سلام من یکسال ونیم ک ب علت شقاق گاهی اوقات خون در مدفوع می بینم اوایل ب شکل رگه بود و اصلا درد نداشتم اما‌معاینه شدم جراح گفتن شقاق هست بعد کم کم هر دفعه خون یکم بیشتر شد و سوزش هم داشتم موقع دفع و کلا خارش مقعد هم گاهی دارم و خون همیشه نمیبینم مثلا چندماه یه بار ک یبوست باشم خون میدیدم من کلا خیلی استرسی و وسواس هستم ب همین علت مرتب مدفوعم چک میکنم بعد امروز و دیروز یبوست نبودم اما چندتا لکه قرمز در مدفوع دیدم اما عذر میخوام گوجه هم دو روز پیش خورده بودم گفتم شاید از اون باشه اما چون دوبار تکرار شده این لکه منو نگران کرده نمیدونم مطمعنن خون بود یا ن اما اضطراب دارم نکنه شقاق تنها مشکل من نباشه و خدایی نکرده پولیپ یا زخم روده اینا باشه..با اینکه تو این یکسال من هیچ مشکلی مثل اسهال دلدرد...نداشتم و ازمایش مدفوع هم دادم 2بار هر دوبار منفی بوده یه مقدار کم خون هم هستم ب علت پریود سنگین و کلا ارثی کم خونی داریم...و سابقه بیماری روده هم نداشتیم..با این حال ممکنه این شقاق همراه با بیماری روده باشه؟؟؟ من این دو روز که لکه قرمز دیدم خیلی نگران شدم چیکار کنم؟؟؟
راستی من سابقه سنگ صفرا هم داشتم و جراحی کردم و از همون موقع استرسی شدم

1 پـاسـخ

بازدید : 274 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران