۲۸
۸۲
خانــم

ریزش آب دهان و بوی آن؟

باسلام و عرض خسته نباشید، برای درمان ریختن آب دهان روبالش هنگام خواب چه کنم؟ اکثر روزا هم اینطوری ام.وبرای رفع بوی بد دهان درطول روز چه کنم؟ لطفا راهنمایی ام کنید؟

4 پـاسـخ

  • علل ريزش آب دهان در شب
    1- سردي مغز و درد درناحيه پشت سر
    2- سردشدن گوارش و ترشيدگي و سکسکه و آروغ ترش در( معده و روده بزرگ و کوچک )
    3- بيماري سينوسها و نزله سرد
    4- انگل داشتن درگوارش و دورناف و مقعد که بعضي مواقع با مورمورهمراه است
    5- فلج صورت و کم کاري غده هاي بزاقي دهان
    6- مسموميت و بالارفتن سموم بدن
    7- بزرگي لوزه سوم
    8- عدم رعايت بهداشت دهان و امورروابط زناشويي( سکس دهاني)
    9- عفونت معده ناشي از قورت دادن آب بيني
    10- غلبه خلط بلغم در بالا تنه بالاخص در سنين بالا
    11- علايم انگل داشتن ::

    2- پرهيز ازتمام تغذيه هاي سرد و خشک + سرد و تر
    3- دمنوش رقيق پونه با آويشن با نعنا با مرزنجوش با زيره
    4- رفع چاقي بدن که نشانه بلغمي بودن روده ها است.
    5- گذاشتن کندردردهان به اندازه يک نخود دردهان تا 40 روز
    6- گذاشتن عسل دردهان

    سوال دوم بوي بد دهان با ناشي از مشكلات گوارشي يا به احتمال زياد جرم دندان ميلاشد بهت است اول ويزين دندانپزشكي به عمل آيد جرمگيري انجام شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • با سلام
    احتمال دارد که دهان شما هنگام خواب باز مي ماند و همين موجب ريختن اب دهان به بيرون و خشک شدن و بوي بد دهان شما مي شود. اگر مشکل تنفسي داريد که با منشا بيني و مسير جريان هوا باشد بهتر است به دکتر گوش و حلق و بيني مراجعه فرماييد. اکر هم مشکل شما ناشي از ناهنجاري فک و صورت باشد با مراجعه به متخصص ارتو نسي ميتوانيد در جهت رفع آن اقدام فرماييد.
    دکتر گلناز نحوي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام همراه گرامي
    افزايش بزاق دلايل مختلفي داره مانند افزايش ترشح خود به خود غده بزاقي مصرف دارهاي مختلف ...که بر حسب علت ايجاد با درمانهاي کم کننده غده بزاقي تا حدي قابل کنترل است.در خصوص بوي بد دهان دلايل زيادي هست از جمله پوسيدگيهاي دهان، مشکلات لثه ، مشکلات سينوزيتي ،رعايت نکردن درست بهداشت دهان لوزه سوم و مشکلات گوارشي که هر کدوم به فراخور بايد بررسي بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام توسط درمان ارتودنسي تا حد زيادي اين مشكل رفع مي شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 558 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران