جراحی صورت؟

سلام خانم دکتر من مردی 57ساله ام ولی خوشبختانه به دلیل تحرک در کار و ورزش و عدم استفاده از تمام مواد دخانیات و مشتقاتش تقریبان خوب مانده فشارم 12:5در بعضی وقت ها 12مشکل قلبی ندارم ی مقدار کم چربی دارم که اونم با مصرف دارو های گیاهی و ورزش میتونم کنترلش کنم دوست دارم تغییراتی در صورتم داده بشه تا زیبا تر و جوان تر بنظر برسم آیا امکان پذیر هست جهت مشاوره حضوری و معاینه خدمتون برسم در ضمن دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح را هم دارم و بیمه تکمیلی هم دارم
من دنبال یک دکتر زبر دست و مجرب با کیفت ماری بالا هستم و کسی را هم نمی شناسم لذا بر همین اساس در انترنت سرچ کردم چند تا دکتر جراح صورت و زیبایی سرچ شد و توکل بر خدا کردم و شمارا انتخاب کردم ان شاالله که دکتر مورد نظر من باشید
ارادتمند شما عبداله اسلامی
تلفن 09151733842
ایمل sadrasghlima@gmail.com

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران