۲۳
۵۴
خانــم

سلام.قرص آزیترومایسین 250مصرف میکنم برای جوش صورت یک ماه روزی یک عدد قرص مصرف کردم و ماه دوم باید یک روز درمیان مصرف کنم(طبق دستور پزشک)الان که چند روزه یک روز درمیان مصرف میکنم احساس تنگی نفس میکنم.میخواستم ببینم باید چیکار کنم؟میشه دو روز درمیان مصرف کنم؟یا مصرف دارو رو قطع کنم؟ ؟

سلام.قرص آزیترومایسین 250مصرف میکنم برای جوش صورت یک ماه روزی یک عدد قرص مصرف کردم و ماه دوم باید یک روز درمیان مصرف کنم(طبق دستور پزشک)الان که چند روزه یک روز درمیان مصرف میکنم احساس تنگی نفس میکنم.میخواستم ببینم باید چیکار کنم؟میشه دو روز درمیان مصرف کنم؟یا مصرف دارو رو قطع کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران