۳۳
۶۹
خانــم

سردرد دائم و شدید، تحت درمان دکتر اعصاب و روان ؟

سلام وقتتون بخیر
بیماری همسر برادرم 4 سال پیش با حمله های عصبی و جیغ و گریه های شدید و سردرد شروع شد که با داروهای آرامبخش اروم میشدند و بعدازینکه بیدار میشدند چیزی به خاطر نداشتن
تحت درمان پزشک اعصاب و روان قرار گرفتن و حمله ها به نسبت کمتر شد
ولی در حال حاضر مدام سر درد دارن و میگن احساس میکنن توی سرشون اب جوش قل قل میزنه و مدام درحاله جوشیدنه
امکان داره این درد مداوم و احساس جوشیدگی مربوط به عصب های مغزشون باشه یا خیر
اگر هست لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم
ممنون

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران