ترمیم دندان؟

آقای دکتر عصب کشی و ترمیم یک دندان در جلو و بالای فک چقدر هزینه دارد و چند جلسه طول میکشد؟

1 پـاسـخ

  • سلام عصب کشي معمولا دو جلسه اي انجام ميشود جلسه اول دارو ميگذاريم که داخل کانال دندان کاملا عاري از باکتري شود و جلسه دوم دندان را پر ميکنيم. اگر در عکس تکي که از دندان ميگيريم موقع کار شرايط دندان مناسب بود ميتوان همان روز نيز پر کرد. قيمت عصب کشي به همراه پر کردنش 4 م و پانصد است. عکس اوپي جي که برايم فرستاديد را ديدم نظرم اين است که بغير از دندان جلو که بايد عصب کشي شود دندان کنارش را نيز پانسمان و در هر زماني که ميتواني پر کن تا به عصب نرسد زيرا پوسيدگيش زياد است. در صورتي که از مطب وقت گرفتي به منشي بگوييد که با دکتر صحبت کرده ايد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران