دندان لق؟

سلام خسته نباشید
آقای دکتر پدر من 76 سالشونه در نوجوانی دوتا دندان جلو شکسته و در جوانی در شهر مشهد توسط یک دکتر روسی جایگزین شده یعنی دندان ثابت و متصل به دندان های کناری براشون با طلا وروکش سفید انجام شده .
اما متاسفانه الان دندان سمت راست که دو دندان جلو به آن وصل است لق شده وارد دارد .در شهرستان ما دندان پزشک گفته باید بکشد وکلا برداشته بشه .اما من تعریف شما رو زیاد شنیدم اگر ممکنه کار بهتری بشه براشون بکنید ممنون میشم تا مراجعه حضوری داشته باشیم خدمتتون

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک - پروتز هاي دنداني، ايمپلنت و زيبايي در تهران