درد همزمان سه الی چهار دندان و آبسه کردن دندان شیش فک پایین سـراخ شدن لپ از بیرون؟

سلام آقای دکتر خدا قوت. من خیلی وقته که دندون شماره 6 فک پایینم آبسه کرده و باعث سوراخ شدن لپم شده. به همین خاطر هم مدام از قرص های چرک خشک کن استفاده میکنم تا بلکه عفونتش خوب بشه و بتونم بکشمش. البته الان سه چهارتا ازدندونای دیگه امم درد میکنه و داخلشون یهویی سوراخ شده حالا میخواستم بدونم شما میتونید برام درستشون کنی یا نه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان ريشه دندان در تهران