۹
۲۷
آقــا

درد نواحی ناف؟

سلام آقای دکتر سنوگرافی کامل شکم و لگن بود کبد طبیعی توده‌ی فضا گیر مشاهده نشد کیسه صفرا نرمال است کلیه ها طبیعی و سنگ دیده نشد مثانه طبیعی و صاف طحال و پانکراس طبیعی است مایه آزاد در حفره شکم و لگن دیده نشد ضخامت جداری لوپ های روده ای نرمال است آپاندیسیت دیده نشد فطق نافی دیده نشد علائم لنف آدونیت مزانتریک دیده شد ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام لنف ادنيت مزانتر علت ويروسي دارد و درمان دارويي يک دوره قرص کوتر موکسازول 400 روازنه يک بار و قرص دي سيکلومين روزي دوبار و به مدت 48 ساعت روزي دوبار با شکم پر از شربت ابوپرفن بخورند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران