۲۱
۴۲
خانــم

CRVO در چشم راست جوان ۲۱ ساله؟

سلام آقای دکتر
من 1تیر دچار تاری دید ناگهانی در چشم راستم شدم که با مراجعه به متخصص گفتن که چشمم دچار crvo شده(انسداد ورید مرکزی شبکیه).MRI و اکو و نوار قلب هم نرمال بوده،اما میزان هورمون هموسیستئن در ازمایش خون بالا بوده(مقدار 25 بوده)و الان تحت نظر متخصص داخلی هستم .
و 25 تیر که کمی تاری دیدم بهتر شد، دکتر رفتم معاینه کردن گفتن دیگه لخته خون و خونریزی در شبکیه نیست و کاملا برطرف شده ،فقط کمی سر عصب التهاب داره.ولی از اون موقع برای چشمم کاری یا تزریقی انجام ندادن‌.و من باز هم مقداری تاری دید دارم .
راهی برای درمان تاری دید نیست ؟
به نظرتون امکان بهبود تاری دید هست؟
عکس oct روز دوم و روز چهلم و آنژیوگرافی هم براتون ارسال کردم.

1 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران