من ترنس اف تو ام هستم؟

سلام من ترنس اف تو ام هستم از 18 سالگی متوجه شدم ترنس هستم
2 بار دکتر رفتم اولین بار دکتر با انجام ازمایشات و... بنده رو تایید کردن ولی گفتن برا مجوز نیاز دارین برین تهران که من شرایط تهران رفتن رو ندارم
دفعه دوم دکتر دیگه ای به من گفتن که ترنس هستی ولی من بهت قرص و امپول میدم تا خوب شی نیازی به عمل نیس و با قرصا و امپول هایی که دادن بنده 1 هفته تمام همش جالت منگی و خواب الودگی داشتم ونمیتونستم اصلا تکون بخورم یا کاری کنم که با نخوردن قرصا بعد چندهفته بهتر شدم
یکی ازمشاوران که باهاشون تماس گرفتم ببینم میتونن کمکم کنن یا نه شمارو معرفی کردن و گفتن احتمالا شما بتونین کمکم کنین
شما میتونین کمکم کنین و اگه از نظر شما هم تایید شده بودم به من مجوز بدین؟

1 پـاسـخ

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره خانواده در تهران